Rólunk

MTC Baits Europe

"QUALITY IS NOT A TARGET, BUT OUR CORE BUSINESS" - az anyavállalat mottója tökéletesen tükrözi a cég alap hitvallását, a minőség nem egy cél, hanem alap tulajdonság. Az MTC Baits egy Holland csaligyártó cég, mely már a kezdezek óta kristálytiszta elképzelések és irányelvek mentén készíti el termékeit, megfelelve a legmagasabb minőségi követelményeknek is. A legtöbb magyarországi gyártó is holland alapanyagokkal dolgozik, így nem lehet kérdés, hogy az MTC termékek csakis a legjobb és legfrissebb összetevőkből készülnek 2007 óta. A cégnek sosem volt célja, hogy beszálljon az árversenybe, a fő prioritás mindig is a legjobb minőség volt, és ez a szemlélet a mai napig végig kísérte és kíséri a cég életét. Jelenleg 24 országban elérhetőek a termékek, ami egyértelműen azt tükrözi, hogy a jó minőség és a professzionális receptúra mindenhol megállja a helyét.

MTC Baits Magyarország

Pár év horgász és "horgászpiaci" tapasztalattal a hátunk mögött kijelenthetjük, hogy láttunk és tapasztaltunk sok mindent. Új, ígéretes márkák születését, szárnyalását, vagy éppen bukását. A magyar piac nagyon árérzékeny, ugyanakkor egyértelmű igény mutatkozik a kiváló és megbízható minőségre. Ezt vettük alapul, amikor egy olyan gyártót kerestünk, aki képes stabilan és hosszútávon biztosítani nekünk termékeit, és mindemellett egy olyan szemléletet követ és követel meg a forgalmazóitól, amivel maximálisan azonosulni tudunk. Így 2023-ban megkezdtük az MTC Baits termékeinek magyarországi forgalmazását.
MTC BAITS

"QUALITY IS NOT A TARGET, BUT OUR CORE BUSINESS"

2007
Alapítva
24
Országban vagyunk jelen
32000
Elégedett vásárló

Csapatunk

Nagy Miklós

MTC Konzulens

Miki főállású halőrként ideje jelentős részét a Szűcsi Völgy tó partján tölti, így rengeteg tapasztalata van Magyarország egyik legnehezebb vizéről. Horgászatai soráni is a mélyebb, változatos medrű bányatavakat részesíti előnyben, így az ilyen jellegű pecával kapcsolatos kérdéseitekkel is nyugodtan kereshetitek a Facebookon keresztül.

Greksza László

MTC Konzulens

Laci gyermekkora óta szenvedélyes horgász, sokak számára ismerős lehet a történet, édesapjától leste el a peca alapjait. Mára már igazi "bojlis" horgászként járja a vizeket, célja nem a sok, hanem az igazán kapitális halak megfogása akár extrém körülmények között is. Célvizei a törésekkel és változatos mederviszonyokkal rendelkező, nagy kiterjedésű bányatavak.

Takács László

MTC Konzulens

Laci oszlopos és alapító tagja a magyar MTC csapatnak. Munkája miatt javarészt Németországban tartózkodik, és előszeretettel látogatja az ottani vizeket, ugyanakkor nem riad vissza a nagyobb távolságra, akár Franciaországban vagy Horváthországban lévő víztározóktól sem. Több éve használja sikeresen az MTC termékeket.